Inköp & Fakturahantering

Automatisering av Inköp och Leverantörsfaktura

Hitta rätt leverantörer, avtala bästa pris, få kontroll över era inköp samt hantera och betala leverantörsfakturor – med full effektivitet och kontroll.

Best Solutions säljer Medius tjänster. En globalt ledande aktör av molnbaserade lösningar som stödjer hela inköpsprocessen. Medius heltäckande inköpssvit hjälper idag omkring 4 000 företag med nedan moduler:

Samtliga av Medius moduler kan upphandlas separat och kan med enkelhet integreras med olika affärssystem.

Varför Medius? 

1. Snabb implementering

Vår implementering är en av branschens snabbaste. När lösningen är i drift ser ni snabbt avkastning på företagets investering.

2. Avsevärda besparingar

Tillsammans med Medius hjälper vi på Best Solutions er att ta ett helhetsgrepp över inköpsprocessen för att leverera avsevärda besparingar som gör stor skillnad på sista raden.

3. Snabb ROI med en användarvänlig lösning

Vår molnbaserade lösning är enkel att implementera och komma igång med tack vare ett användarvänligt gränssnitt. Så ni kan räkna med att se resultat från dag ett, och snabb ROI.

4. Innovation och AI

Medius har under de senaste åren haft ett stort fokus på artificiell intelligens och maskininlärning. Morgondagens teknik står alltid i fokus vilket gör att våra lösningar är innovativa med smarta funktioner för att göra ert jobb lite enklare.

5. Enkel koppling till affärssystem

Medius Connect är en molnbaserade lösning som integrerar vår teknik med er. Tekniken är helt säker och länkar effektivt alla typer av affärs- och tredjepartssystem med samtliga lösningar från Medius.

Det finns färdiga kopplingar till exempelvis Microsoft Dynamics NAV, Microsoft 365, Infor M3 och SAP. För branschspecifika, egenbyggda och andra affärsystem erbjuder Medius ett beprövat och fullt dokumenterat REST API.


Vill ni veta mer?

Kontakta oss på 0709-120540 eller info@bestsolutions.nu så berättar vi mer!

 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår