2021-09-28

BEST SOLUTIONS 2.0

BEST SOLUTIONS 2.0

BEST SOLUTIONS 2.0

 

Best Solutions startade 2016 med fokus på tjänster inom Printlösningar, Visuell kommunikation och Dokumenthantering.

 

Nu tar Best Solutions nästa steg i bolagets utveckling och lanserar 2 helt nya affärsområden.

Best Solutions kommer med de nya affärsområdena kunna erbjuda den lokala marknaden Digitala Medarbetare (RPA) samt lösningar inom Inköp och Fakturahantering.

Dessa tjänster spås växa med ca 55% per år de närmaste sju åren!

Tillsammans med våra duktiga medarbetare, leverantörer och tack vare våra kunder som har gett oss förtroende har vi idag växt till att bli en av de ledande aktörerna inom vår region.

Vår filosofi har hela tiden varit och är fortfarande att vara den lokala leverantören med en global aktör i ryggen - Vi tror på det lokala i en allt mer global marknad.

Best Solutions har rekryterat Jonas Berg som är operativt ansvarig för de nya affärsområdena. Jonas har arbetat med försäljning och ledarskap i olika roller de senaste 10 åren. Hans uppgift är att att hjälpa och inspirera Best Solutions kunder hur de kan automatisera och digitalisera sina manuella processer. Han har en lång erfarenhet inom Digitala medarbetare (RPA) och inköpslösningar/purchase2pay. Tidigare har Jonas haft en tenniskärriär på högsta nivå med spel i Bundesliga, de Skandinaviska elitserierna och blev amerikansk universitetsmästare i dubbel 2008 för University of Mississippi.

"Vi ska hjälpa våra kunder att uppnå den fulla potentialen vid användandet av marknadens bästa teknologi samt vara en rådgivande partner och ge inspiration avseende de senaste digitaliseringstrenderna" säger Jonas Berg.

 

#bestsolutions #uipath #medius #rpa #digitalamedarbetare #purchase2pay

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår